Resultaten voor Magento


    
Magento

Vaimo: Leading Magento global elite partner Omnichannel.
Wat wij doen. Als vooraanstaande aanbieder van oplossingen voor Magento Commerce baseren wij onze digitale ervaringen uitsluitend op het Magento-platform. Als Global Elite Partner van Magento kunnen wij rekenen op een internationaal team van medewerkers die alles weten over omnichanneloplossingen en Magento Commerce.
Magento development Conversal.
Het systeem biedt een volledig pakket aan met alle modules die nodig zijn om uw webshop moeiteloos te beheren. Daarbij is het zeer flexibel: zowel kleine als grote webshops kunnen makkelijk gebruikmaken van Magento. VOORDELEN VAN MAGENTO. Waarom kiezen voor Magento als CMS voor uw webshop?
Magento Webshop E-Commerce Experts Storefront.
De software is open source, goed ondersteund en erg populair bij winkeliers. Dankzij de flexibele structuur van Magento kan het ingezet worden als fundering voor bijna alle soorten webshops of bestelplatformen, in uiteenlopende sectoren. Lees meer over Magento. Onze visie op webshops.
Get.Noticed Specialist in het bouwen van Magento webshops Get.Noticed.
Get.Noticed maakt ook maatwerk designs voor uw Magento webshop in tegenstelling tot veel andere webbouwers. Vaak worden Magento templates aangekocht en qua kleurstelling aangepast naar jouw bedrijf, Get.Noticed geloofd in het principe dat elke klant een unieke website of webshop moet hebben.
Magento vs PrestaShop de beste keuze voor jouw webshop Occhio.nl.
Magento, de marktleider in Open Source eCommerce software, en komt in 3 varianten: Magento Community, Magento Go hosted en Magento Enterprise edition. Magento is gratis te downloaden vanaf de website Magentocommerce.com. Magento is gestart in maart 2008 en is onderdeel van X.commerce, een bedrijf van eBay.
Hoe ziet de migratie naar Magento 2 eruit? Indie Group. Page 1. Shape.
Want een e-commerce omgeving in Magento 2 heeft andere systeemvereisten dan een omgeving in Magento 1. De tijd die nodig is voor de migratie naar een Magento 2 webshop is voor iedere site anders en is afhankelijk van verschillende factoren.
Magento e-commerce DX-Solutions.
Magento biedt een flexibele en schaalbare E-commerce oplossing, gemaakt om uw business te laten slagen online. Het Magento platform heeft reeds meer dan 125000 refenties, waaronder enkele toonaangevende merken. Magento wordt ondersteund door een wereldwijde opensource community, waardoor de nieuwste resources in een vingerknip voorzien worden.
Adobe koopt e-commerce-bedrijf Magento Computable.be.
Net als Adobe zette Magento de laatste jaren fel in op de opmars van cloud. Het traditionele product van Magento situeert zich on premise op servers, maar zowat twee jaar geleden lanceerde het bedrijf de Magento Commerce Cloud. Een initiatief dat Adobe gunstig gestemd moet hebben in functie van deze overname.
xCS en Magento Guideline.
Import BMEcat in Magento. xCS en Magento. Integratie met één van de meest gebruikte eCommerce platformen. Connecteren met Magento is eenvoudig met de bridge xCS.connect voor Magento. Magento is het prijswinnende eCommerce platform wat het mogelijk maakt krachtige webwinkels te bouwen.
Magento gebruiken op Facebook Helpcentrum van Facebook Facebook.
Selecteer Magento Connect en klik op Magento Connect Manager. Klik op Choose File Bestand kiezen en selecteer het bestand voor de Facebook Ad-extensie onder de upload van het bestandspakket voor Direct. Opmerking: als je de Facebook Ads-extensie al hebt geïnstalleerd, moet je klikken op Uninstall Verwijderen naast de eerdere versie voordat je dit bestand kunt uploaden.
Shopify vs. Magento Communityeditie: wat is absoluut de beste? Oktober 2018.
Van Shopify kan worden gezegd dat het aanzienlijk eenvoudiger te installeren en te gebruiken is in vergelijking met Magento. Voorraadbeheer het Shopify-startplan 14 / mo beperkt u tot een maximum van 25-winkelitems, terwijl Magento Community een vrijwel onbeperkt aantal items aanbiedt.
E-commerce en uw ERP-software Evato.
Daarvoor is Magento vandaag veruit het populairste CMS-systeem. Wist u dat liefst één op de drie webwinkels draait op Magento? Das geen toeval: dit succesvolle e-commerce-platform biedt een groot aantal interessante voordelen, zowel voor B2B als B2C-webshops. Evato geeft uw online omzet een boost met een Magento webwinkel die rendeert.

Contacteer ons